duminică, 14 ianuarie 2007

Jocul de-a "Cash flow"din viata de zi cu zi



Cu sau fara vrerea noastra , zi de zi jucam cu totii Cash Flow. Si nu neaparat ala al lui Robert K. Fiecare decizie care implica un venit si o cheltuiala te poate aduce mai aproape sau te poate indeparta de libertatea financiara. Si asta indiferent ca ne place sau nu sa tinem cont de rezultatul concret al actiunilor noastre.

Momentul intalnirii cu libertatea financiara depinde de multe lucruri... de "noroc", de "zar"sau de ziua de salariu. Si nu in ultimul rand de gradul de comoditate si de `"ascutimea" unghiului " obtuz" prin care sunt privite deciziile de investitii.

Pentru un ucenic in domeniu... cel mai bun lucru e sa invete de la altii..mai intai prin imitatie si apoi prin creativitate si, nu in ultimul rand, prin actiunea proprie. Sigur ca da...nimeni nu s-a nascut cu darul de a transforma in aur toate lucrurile pe care le atinge...dar si asta e un lucru care se poate invata. Doar sa vrei cu adevarat si sa platesti pretul pentru asta. Iar pretul nu este intotdeauna in bani, poate fi in timp, in efort de studiu, in creare si mentinere de relatii s.a.m.d.


Te invit pe tine si pe inca un prieten drag tie, sa ni te alaturi intr-o dupa-amiaza...la un Cash Flow. O sa te coste doar cateva ore din viata, dar profiturile vor fi cu mult mai mari decat acest pret. Chiar merita sa incerci sa vezi unde te afli din punctul de vedere al educatiei finaciare...chiar daca esti patron , investitor sau simplu angajat .

Iosif
0723 951302
vasearo@gmail.com

2 comentarii:

Mihai Teddy spunea...

Da, ideea asta cu CashFlow-ul e tare!

Mihail Popescu

http://dezvoltare-personala.blogspot.com

Sursa ta de dezvoltare personala

Ovidiu spunea...

Salut Iosif, mai am putin si termin cartea "Tata bogat, tata sarac" . Am dat de site-ul tau incercand sa caut jocul Cashflow si la noi. Te-am adaugat in lista mea de la Google Talk. Numele meu este Ovidiu Cladoveanu. Sper sa vorbim curand.